Ruimte is een waardevol element van een pand of huis. Van ruimte kan men nooit genoeg hebben. Het is eigenlijk nooit toereikend. Een van de manieren hoe ruimte wordt benut is het opslaan van spullen. Vaak komt het voor bij een bedrijf dat ze ruimte te kort komen door het oplopende aantal spullen. Niet alles kan oneindig opgeslagen worden.

Daarom zijn wij op de markt gekomen. Wij bieden opslag aan om spullen op te slaan. U kunt deze opslag huren bij ons zodat u alle spullen die u niet wilt weg doen bij ons kan opslaan. Wij hebben verschillende soorten opslag. Zo kunnen wij iedereen die opzoek is naar opslag voorzien in hun behoefte.

Boek vandaag nog uw opslag

Als het gaat om de ultieme opslagoplossingen, hoeft u niet verder te zoeken dan onze opslag ruimtes. Alle problemen gerelateerd aan ruimte te kort hebben wij de oplossing voor. Onze opslag biedt de perfecte oplossing voor uw problemen.

BOeK Mijn OPSLAG

Om een opslag te huren bij meneeropslag.nl kunt u de volgende stappen volgen:

 • 1. STREKKEN VAN UW GEGEVENS

  Of u nu een persoonlijke of zakelijke opslag nodig heeft. We hebben uw gegevens nodig voor het reserveren van een opslag. Wat hebben wij nodig van u? We hebben uw naam, email adres en een telefoon nummer nodig voor het reserveren van een opslag bij ons.

 • 2. SELECTEER DE GROOTTE VAN DE opslag

  We beschikken over verschillende opslag mogelijkheden. Ze variëren van 2×2 meter tot 6×2 meter. Tevens hebben wij opslag opties met de afmetingen 4×3 meter en 4×4 meter. Het hangt er volledig van af wat u nodig heeft.

 • 3. HET SELECTEREN VAN DE START DATUM

  Wanneer u weet hoe lang u een opslag nodig heeft kunt u de gewenste startdatum selecteren.

 • 4. SELECTEER DE DUUR

  Of u nu langdurig of maar kort gebruik wilt maken van een van onze opslag opties, u kunt het hier selecteren.

 • 5. VERZEND UW RESERVERING

  Nu u alle stappen heeft doorlopen kunt u de reservering van uw eigen opslag definitief maken. Verzend de reservering en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op om de huurovereenkomst in orde te maken. Zo kunt u snel beschikken over uw nieuwe opslag.

Opslag mogelijkheden

Waarom een opslag huren bij meneeropslag.nl?

Bij het huren van een opslag bij meneeropslag.nl komen vele voordelen kijken. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is het huren van een opslag bij ons. Enkele voordelen die u krijgt bij het huren van een opslag bij ons zijn:

Garagebox huren Zakelijke Opslag

Bij het huren van een opslag bij meneeropslag.nl komen vele voordelen kijken. Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is het huren van een opslag bij ons. Enkele voordelen die u krijgt bij het huren van een opslag bij ons zijn:

 • 24/7 camerabeveiliging
 • Goede bereikbaarheid
 • Voordelige prijzen

Er zijn nog vele andere voordelen die er komen bij het huren van een opslag bij meneeropslag.nl. Wilt u die voordelen beleven twijfel dan niet om een bezoek bij ons in te plannen. Dit kan u hier inplannen. Wij zullen er dan voor zorgen om gereed voor u te staan. Om u een rondleiding te geven en u alle voordelen te laten ervaren die u krijgt bij het huren van een opslag bij meneeropslag.nl.

Heeft u interesse in de huur van een opslagruimte en wilt u alle mogelijkheden weten of twijfelt u, neem dan contact met ons op! Bel 0653980398 of bereik ons op de mail via: info@meneeropslag.nl of vul ons contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk met u in contact proberen te komen.

BEZOEK ONS

Onze Blogs

Top beveiliging bij een top huur opslag

Een van de belangrijkste zaken bij het opslaan van uw spullen in een opslag is dat de spullen veilig zijn. Wij doen er daarvoor ook alles aan om dit te verwerkelijken en een hoog niveau beveiliging na te streven.

Zodat u altijd op ons kan rekenen. Er zijn een aantal maatregelen die wij hebben genomen om altijd uw spullen veilig te houden in onze opslag.

Deze maatregelen zijn bijvoorbeeld:

 • Wij hebben altijd mensen rondlopen op het terrein die mensen aanspreken die zonder aanleiding op het terrein aanwezig zijn.
 • De opslaglocatie is gevestigd op eigen terrein. Hierdoor wordt er altijd extra goed een oogje in het zeil gehouden.
 • We hebben de locatie uitgerust met 24/7 camerabeveiliging. Zo is er altijd zicht op de opslag.

Uw opslag is altijd goed bereikbaar

Wanneer u bij ons een opslagruimte huurt zal u de spullen op kunnen slaan op onze locatie. Wij zitten op de Warmoeziersweg 22 te Bergschenhoek. Dat betekent ook dat wij in de buurt zitten van 2 randsteden. Wij zitten namelijk in de buurt van Rotterdam en van Den Haag. Bent u gevestigd in de buurt van deze randsteden dan is de kans dat u ook in de buurt bent van onze locatie. Wat ook een voordeel is wanneer u hier een opslagruimte zou huren.

Een voordelige opslag

Een opslag huren kan een kostbare kwestie betreffen. Wij snappen daarom dat het een ideale situatie zou zijn wanneer wij opslag voordelig kunnen maken. Wij kunnen uiteraard geen onmogelijke situaties verwerkelijken. Wij kunnen het wel zo betaalbaar mogelijk maken. Dus daar hebben wij onze focus gelegd. Een opslag huren is bij ons het meest betaalbaar. Dus mis deze kans niet en bekijk onze opslagruimtes. Wilt u graag een fysieke afspraak inplannen. Dan kan u dit hier doen.

CONTACTEER ONS!
Garagebox huren Zakelijke Opslag

Heeft u nog vragen of heeft u interesse bel ons op: 0653980398 of stuur ons een mail naar info@meneeropslag.nl. U kan tevens ons contactformulier invullen of bezoek onze locatie!

Zou u meer informatie willen?

Twijfel niet en neem contact met ons op

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn beschikbaar om u te antwoorden per telefoon, e-mail of chat. Het is ook mogelijk om een contactformulier achter te laten. Wij doen ons uiterste best om u snel mogelijk te kunnen helpen.t

Stuur bericht