Als bedrijf zal u veel moeten opslaan. Dat zal in de loop van de tijd alleen nog maar oplopen. Wanneer het veel goederen betreft die u nog in de toekomst nodig zal hebben. Of dat het goederen betreft die u nog wilt verkopen. Het kan ook goederen betreffen die u niet wil wegdoen. Dan hebben wij een oplossing die bij u past. Wij bieden namelijk een goederen opslag aan die u kan huren bij ons. Wij hebben ook een ruime keuze in formaten voor u zodat u altijd wel een oplossing vind die geschikt voor u is. Heeft u interesse in een oplossing die bij uw opslagbehoefte past. Dan adviseer ik u hartelijk om een bezoek te overwegen aan onze locatie. Wij zijn gevestigd op de Warmoeziersweg 22 in Bergschenhoek. Het enige wat ik u zou verzoeken om te doen wanneer u besluit om ons te bezoeken. Is het inplannen van een dag. De mogelijkheid om dat te doen is mogelijk via deze pagina.

Reserveer uw goederen opslag vandaag nog

Wij bieden de passende opslagoplossingen aan, u zou niet verder hoeven te zoeken dan onze garagebox huur opties. Alle problemen gerelateerd aan ruimte te kort hebben wij de oplossing voor. Onze garageboxhuuropties bieden de perfecte oplossing om aan uw unieke behoeften te voldoen.

BOeK Mijn GOEDEREN OSPLAG

Om een goederen opslag bij meneer opslag te huren verzoek ik u deze volgende stappen te volgen:

 • 1. VERSTREKKEN VAN UW GEGEVENS

  Of u nu een persoonlijke of zakelijke opslag nodig heeft. We hebben uw gegevens nodig voor het reserveren van een goederen opslag. Wat hebben wij nodig van u? We hebben uw naam, email adres en een telefoon nummer nodig voor het reserveren van een goederen opslag bij ons.

 • 2. SELECTEER DE GROOTTE VAN DE GARAGEBOX

  We beschikken over verschillende goederen opslag. Ze variëren van 2×2 meter tot 6×2 meter. Tevens hebben wij goederen opslag met de afmetingen 4×3 meter en 4×4 meter. Het hangt er volledig van af wat u nodig heeft.

 • 3. HET SELECTEREN VAN DE START DATUM

  Wanneer u weet hoe lang u een goederen opslag nodig heeft kunt u de gewenste startdatum selecteren.

 • 4. SELECTEER DE DUUR

  Of u nu langdurig of maar kort gebruik wilt maken van een van onze goederen opslag opties, u kunt het hier selecteren.

 • 5. VERZEND UW RESERVERING

  Nu u alle stappen heeft doorlopen kunt u de reservering van uw eigen goederen opslag definitief maken. Verzend de reservering en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op om de huurovereenkomst in orde te maken. Zo kunt u snel beschikken over uw nieuwe goederen opslag.

Goederen opslag opties

Waarom een goederen opslag huren bij meneeropslag.nl

Het leiden van een bedrijf bestaat uit het nemen van wel overwogen beslissingen. Daar heeft u informatie voor nodig. Daarom voorzien wij u in dit gedeelte over meer informatie betreft het huren van een opslag. Zo kan u voor uzelf een juiste beslissing maken.

Garagebox huren Zakelijke Opslag

Hieronder volgt een opsomming van redenen waarom u een  opslag bij meneeropslag.nl zou overwegen:

 • Wij zorgen voor veiligheid van uw opgeslagen goederen.
 • Voldoende ruimte voor het opslaan van uw spullen
 • Ruim assortiment dus ruime keuze.
 • Professionele service gericht op uw behoeften.
 • Centraal gelegen dus voor vele snel bereikbaar.

Vele voordelen worden verder op deze pagina uitgebreider toegelicht.

Heeft u na het lezen van de voordelen een keuze kunnen maken voor een opslag? Dan zou u hier kunnen reserveren. Heeft u interesse maar wilt u eerst een fysieke kennismaking? Dan kan dit hier.

Heeft u interesse in de huur van een opslagruimte en wilt u alle mogelijkheden weten of twijfelt u, neem dan contact met ons op! Bel 0653980398 of bereik ons op de mail via: info@meneeropslag.nl of vul ons contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk met u in contact proberen te komen.

Onze Blogs

In onze goederen opslag zijn uw spullen altijd veilig.

Wanneer u een goederen opslag bij ons besluit te huren. Dan bent u altijd verzekert van de veiligheid van uw spullen. Wij hebben de opslag locatie voorzien van vele camera’s. Deze zijn 24/7 actief. Wij hebben ook altijd mensen rondlopen op de locatie die onbekende gezichten aanspreken. Zo zullen er nooit mensen die hier niet horen te zijn rondlopen. Tevens hebben wij een hek die enkel open gebeld kan worden door geregistreerde telefoonnummers.

Zo proberen wij ervoor te zorgen dat wanneer u een goederen opslag bij ons huurt. Dat u er zeker van kan zijn dat uw spullen veilig zijn in onze goederen opslag.

Garagebox huren Zakelijke Opslag

In onze goederen opslag altijd genoeg ruimte

Het huren van een goederen opslag bij ons zal u voorzien van ruimte. Van veel ruimte zelfs. Wij hebben verschillende maten in opslag. De afmetingen van de opslag lopen op tot 32m3. Wij bieden hiermee de ruimte voor al uw goederen.

Gratis professionele service bij een goederen opslag

Wanneer u interesse heeft in een goederen opslag. Dan zullen wij u voorzien van professionele service zodat u een klant ervaring krijgt die van een hoog niveau is. Dit is echter lastig in woorden te duiden. Vandaar zou ik u verzoeken om een afspraak te maken om langs te komen op de locatie. Dit zou u hier kunnen doen. Wij zullen u dan met koffie en thee verwelkomen en u van een rondleiding voorzien waarbij wij u ook van alle informatie voorzien.

CONTACTEER ONS!
Garagebox huren Zakelijke Opslag

Heeft u interesse in de huur van een Persoonlijke opslag en wilt u alle mogelijkheden weten of twijfelt u, neem dan contact met ons op! Bel 0653980398 of bereik ons op de mail via:info@meneeropslag.nl of vul ons contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk met u in contact proberen te komen.

Zou u graag nog meer informatie willen verkrijgen?

Neem contact met ons op dan voorzien wij u van de informatie.

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn beschikbaar om u te antwoorden per telefoon, e-mail of chat. Het is ook mogelijk om een contactformulier achter te laten. Wij doen ons uiterste best om u snel mogelijk te kunnen helpen.

Stuur bericht