Als bedrijf zal u vaak in contact komen met papieren documenten. Dit kan van alles zijn. Na een tijdje kan dit al snel uit de hand lopen. Er kan zoveel zijn wat opgeslagen moet worden wat niet zomaar weggegooid kan worden. Dan heeft u extra ruimte nodig. Wij van meneeropslag.nl bieden u die ruimte aan. Wij bieden archief opslag te huur aan. Wij bieden ook een ruim assortiment aan. Er zijn verschillende afmetingen die wij aanbieden zodat er altijd wel een archief opslag is die bij u past.

Reserveer vandaag nog een archief opslag

Wij bieden de passende opslagoplossingen aan, u zou niet verder hoeven te zoeken dan onze archief opslag. Alle problemen gerelateerd aan ruimte te kort hebben wij de oplossing voor. Onze archief opslag mogelijkheden bieden de perfecte oplossing om aan uw unieke behoeften te voldoen.

BOEK MIJN ARCHIEF OPSLAG

Wanneer u een archief opslag zou willen huren. Dan zou u de onderstaande stappen kunnen volgen en dan kan u een archief opslag huren. De stappen zijn:

 • 1. VERSTREKKEN VAN UW GEGEVENS

  Of u nu een persoonlijke of zakelijke opslag nodig heeft. We hebben uw gegevens nodig voor het reserveren van een archief opslag. Wat hebben wij nodig van u? We hebben uw naam, email adres en een telefoonnummer nodig voor het reserveren van een archief opslag bij ons.

 • 2. SELECTEER DE GROOTTE VAN DE archief opslag

  We beschikken over verschillende archief opslag. Ze variëren van 2×2 meter tot 6×2 meter. Tevens hebben wij garagebox opties met de afmetingen 4×3 meter en 4×4 meter. Het hangt er volledig van af wat u nodig heeft.

 • 3. HET SELECTEREN VAN DE START DATUM

  Wanneer u weet hoe lang u een archief opslag nodig heeft kunt u de gewenste startdatum selecteren.

 • 4. SELECTEER DE DUUR

  Of u nu langdurig of maar kort gebruik wilt maken van een van onze archief opslag, u kunt het hier selecteren.

 • 5. VERZEND UW RESERVERING

  Nu u alle stappen heeft doorlopen kunt u de reservering van uw eigen archief opslag definitief maken. Verzend de reservering en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op om de huurovereenkomst in orde te maken. Zo kunt u snel beschikken over uw nieuwe archief opslag.

Archief opslag

Beveiligde archief opslag

Een van de belangrijkste punten bij het opslaan van uw spullen is dat het veilig is. Wij doen er dan ook alles aan zodat u veilig uw spullen veilig op kan slaan in een archief opslag. Dat is de enige manier hoe wij u de veiligheid van uw spullen kunnen garanderen. De maatregelen die wij nemen om de veiligheid van uw spullen te garanderen zijn:

Garagebox huren Zakelijke Opslag
 • 24/7 camera beveiliging.
 • Opslag locatie is op eigen terrein.
 • Wij hebben ook mensen op locatie lopen die onbekende mensen aanspreken.
 • Wij hebben ook een hek die enkel opengebeld kan worden met geautoriseerde telefoonnummers

Op deze manier garanderen wij u de veiligheid van uw spullen. Heeft u interesse in een archief opslag maar heeft u nog geen keuze kunnen maken. Dan kan u een bezoek brengen aan ons. Het enige wat u resteert is om een dag in te plannen. Dat kan u hier voltooien. Wij zien u graag op de locatie. Waar wij u zullen verwelkomen met thee en koffie. Wij zullen u ook een rondleiding geven en de archief opslagmogelijkheden laten zien.

Heeft u interesse in de huur van een opslagruimte en wilt u alle mogelijkheden weten of twijfelt u, neem dan contact met ons op! Bel 0653980398 of bereik ons op de mail via: info@meneeropslag.nl of vul ons contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk met u in contact proberen te komen.

BEZOEK ONS

Onze Blogs

Archief opslag voor de goedkoopste prijs

Bij het leiding hebben over een bedrijf zijn financiën cruciaal. Het hebben van inzicht in de financiën is enorm belangrijk.. Ook op basis daarvan willen wij een attractieve optie zijn. Wij hebben voordelige prijzen in alle afmetingen die we hebben. Daarom zijn wij een attractieve optie voor archief opslag. Wij hebben ook veel keuze in archief opslag. Wij hebben maten van 8m3 tot 32m3. Er zal dus bijna zeker een optie bij zitten die voor u schikt.

U kunt alle opties van archief opslag bekijken bij opslagruimtes. Heeft u interesse in het huren van een opslagruimte bij ons? U kunt altijd een datum inplannen om bij ons op locatie langs te komen. U kunt via deze knop bij een planner een datum opgeven en een tijd. Dan zorgen wij ervoor dat wij klaar staan om u te ontvangen op de locatie. Wij zullen ook altijd de koffie en thee voor u klaar zetten.

Waarom kiezen voor een archief opslag bij meneeropslag?

Wij hebben vele voordelen wanneer u een zakelijke opslag van meneeropslag.nl overweegt. Een aantal van de voordelen van meneer opslag omvatten:

Garagebox huren Zakelijke Opslag
 • 24/7 camera beveiliging op locatie.
 • Voordelige prijzen voor een opslag.
 • Breed assortiment dus veel keuze.
 • Ruime parkeergelegenheid.
 • Opslagruimtes op eigen terrein.

En zo zijn er nog meer voordelen waar u van kan profiteren. Het enige wat u hoeft te doen is een opslagruimte bij ons huren. Heeft u al een keuze kunnen maken dan kan u een opslagruimte reserveren via deze knop.

Archief opslag die ook makkelijk bereikbaar is

Bij het huren van een archief opslag is het ook praktisch dat het bereikbaar is. Daarom is het handig dat wij dichtbij randsteden gelegen zijn. Wij zitten op de Warmoeziersweg 22 in Bergschenhoek. Dit betekent dat wij dichtbij Rotterdam en Den Haag gelegen zijn. Daarom is het ook makkelijker bereikbaar voor veel mensen. Komt u uit de buurt van een van deze randsteden kan dit een extra reden zijn om een opslagruimte bij ons te huren.

CONTACTEER ONS!
Garagebox huren Zakelijke Opslag

Heeft u interesse in de huur van een Persoonlijke opslag en wilt u alle mogelijkheden weten of twijfelt u, neem dan contact met ons op! Bel 0653980398 of bereik ons op de mail via:info@meneeropslag.nl of vul ons contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk met u in contact proberen te komen.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn beschikbaar om u te antwoorden per telefoon, e-mail of chat. Het is ook mogelijk om een contactformulier achter te laten. Wij doen ons uiterste best om u snel mogelijk te kunnen helpen.t

Stuur bericht