Een storage huren dichtbij Den Haag

Betrouwbare Storage bij Den Haag huren

Woonachtig in de omgeving van Den Haag? Dan is onze locatie in Bergschenhoek niet ver verwijderd. Heeft u ook nog spullen die in de weg liggen thuis? Dan is het eventueel huren van storage bij MeneerOpslag een handige oplossing voor die spullen die in de weg liggen. We bieden verschillende soorten opslagruimtes aan waarmee we mensen met dezelfde problemen helpen. We helpen u graag, net zoals al die andere mensen die van dit probleem af willen. Het enige wat u hoeft te doen is een bezoek bij ons in te plannen of meteen een storage te reserveren.

Heeft u interesse in de huur van een Persoonlijke opslag en wilt u alle mogelijkheden weten of twijfelt u, neem dan contact met ons op! Bel 010-321 66 01 of bereik ons op de mail via:info@meneeropslag.nl of vul ons contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk met u in contact proberen te komen.

Van Den Haag naar een storage van Meneeropslag.nl?

Den Haag is een mooie grote stad, maar het vinden van storage in een randstad is lastig. Daarom bevinden wij ons als opslaglocatie net buiten de randstad. Het huren van storage bij ons is daarom vooral voor mensen uit Den Haag enorm praktisch. Wij liggen niet ver buiten Den Haag. Wij adviseren u wel om met de auto te komen. Hiermee kunnen de spullen ook meteen in de kofferbak mee. Dit is handig bij het in- en uitladen van de spullen.

Klein stukje rijden van Den Haag naar onze storage

Komt u uit Den Haag? Wij zijn altijd in de buurt! Het adres? Wij zitten op de Warmoeziersweg 22 in Bergschenhoek. U kunt ons binnen 30 minuten altijd bereiken vanuit Den Haag. Met de auto is wel de meest handige manier om ons te bereiken. U kunt ook altijd meteen de spullen overdekt in de storage opslaan. Dit is natuurlijk mogelijk wanneer u bij ons een storage heeft gehuurd. Wij hebben altijd een plekje voor uw auto in onze kas, waar alle opslagruimtes tot uw beschikking staan.

Goedkoopste storage bij Den Haag?

Een plek vinden voor spullen die u niet meer gebruikt kan lastig zijn in de randstad. Het is vaak ook prijzig. Daarom streven wij er altijd naar om de meest voordelige prijzen aan te bieden. Tot op heden hebben wij voordelige prijzen wanneer u een storage wilt huren. Op die manier proberen wij dit een toegankelijke oplossing te maken voor iedereen, ongeacht het budget. En dit doen we zonder concessies te doen aan de kwaliteit van de opslagruimte die wij u aanbieden. Dat is waar wij bij MeneerOpslag altijd voor staan.

Ruime storage openingstijden voor de Haagse werkers

Wij begrijpen natuurlijk dat als u vanuit Den Haag een storage wilt huren bij ons, u ook weleens vanuit uw werk bij de storage wilt kunnen komen. Den Haag is niet ver van ons gelegen, maar vanuit uw werk met alle files kan het natuurlijk erg lastig zijn om snel hier te zijn. Daarom hebben wij ook ruime openingstijden voor u uit Den Haag, zodat u bij de storage kunt komen. Daardoor kunt u zelfs met eventuele files nog steeds bij uw spullen na het werk. Daar zorgen wij voor. Ook als het regent, kunt u zonder problemen in- en uitladen bij de storage. De opslagruimtes zijn allemaal gelokaliseerd in een kas. Deze is volledig overdekt. Doordat hij volledig overdekt is, zult u geen last hebben van eventuele regen.

Nog twijfel? Er is altijd een storage voor u

Wij begrijpen natuurlijk dat het maken van een keuze voor een storage lastig kan zijn. Daarom doen wij er alles aan om aan al uw opslagbehoeftes te voldoen en proberen wij eventuele twijfels weg te nemen. Zoals eerder genoemd, bieden wij veel keuzemogelijkheden en hebben we opslagruimtes in verschillende maten. Wij voorzien in verschillende behoeftes, zoals:

Heeft u nog vragen of heeft u interesse bel ons op: 010-321 66 01 of stuur ons een mail naar info@meneeropslag.nl. U kan tevens ons contactformulier invullen of bezoek onze locatie!

 • GEMAKKELIJKE TOEGANG TOT UW SPULLEN

  Bij meneeropslag.nl geniet u van lange openingstijden waardoor u altijd op de gewenste momenten bij uw opgeslagen spullen kan komen.

 • FLEXIBELE HUUROPLOSSINGEN

  Of u nu kort of lang een opslagruimte wilt huren u kunt bij ons terecht voor verschillende huur periodes. Het huren van een opslagruimte bij meneeropslag.nl is al mogelijk vanaf 3 maanden.

 • OVERDEKTE TOEGANG TOT UW OPGESLAGEN SPULLEN

  U kunt altijd overdekt bij uw opgeslagen spullen. U kunt de auto bij ons in de kas parkeren waardoor u altijd overdekt de spullen kan brengen en ophalen.

 • VOORDELIGE PRIJZEN

  Profiteer van voordelige opslagoplossingen die geen concessies doen aan de kwaliteit. Onze tarieven zijn afgesteld voor verschillende budgetten.

BENIEUWD NAAR MEER? OF HEEFT U INTERESSE? BEZOEK ONS!

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn beschikbaar om u te antwoorden per telefoon, e-mail of chat. Het is ook mogelijk om een contactformulier achter te laten. Wij doen ons uiterste best om u snel mogelijk te kunnen helpen.t

Stuur bericht

Kom een Haags bakkie bij ons doen en laat ons u alle twijfel over een storage ontnemen

 

Een storage huren gaat niet over 1 nacht ijs. Dat snappen wij. Wij nodigen u daarom ook uit om vanuit Den Haag bij ons een keer langs te rijden. Wij hebben altijd koffie klaar staan en wij laten graag onze storage u overtuigen. Wij hopen u graag snel te verwelkomen.

Heeft u nog vragen of heeft u interesse bel ons op: 010-321 66 01,of stuur ons een mail naar info@meneeropslag.nl. U kan tevens ons contactformulier invullen of bezoek onze locatie!

Garagebox huren Zakelijke Opslag

Heeft u nog vragen of heeft u interesse bel ons op: 010-321 66 01 of stuur ons een mail naar info@meneeropslag.nl. U kan tevens ons contactformulier invullen of bezoek onze locatie!