Verhuis Service

U kent ons al een tijdje van het aanbieden van opslagruimtes. Vanaf nu kunnen wij u nog meer bieden. U kunt vanaf nu ook profiteren van de verhuisdiensten die wij u kunnen aanbieden van Speedy Service Rijswijk. Zo kunt u van nog meer diensten profiteren. Speedy Service is een nieuw en snel groeiend bedrijf. Die u altijd en overal van goede verhuisdiensten kan voorzien. Zij bieden door heel Nederland hun verhuisdiensten aan.

Speedy Service biedt allerlei soorten verhuizingen. Van Particuliere verhuizingen tot en met Zakelijke verhuizingen.

U wordt compleet ontzorgd wanneer u gebruik gemaakt van de verhuis service van  Speedy Service. Dit is niet het enige wat zij aanbieden. Zij bieden ook het monteren en demonteren van uw spullen aan. Dit houdt in dat zij dat vermoeiende klusje van het monteren en demonteren van bijvoorbeeld uw kast of bijvoorbeeld uw bed voor u verzorgen. Daar houd het niet bij op. Zij bieden ook een ontruim service aan. Wanneer dit nodig is zullen zij de woning brandschoon op leveren zodat u volledig ontzorgd bent. Speedy Service kan zelf op locatie een offerte uitbrengen.

Wanneer u hier behoefte aan heeft kan u hiermee precies weten waar u aan toe bent.

Neem snel contact op

Kortom wanneer u toe bent aan verhuizen of wanneer u graag zou willen verhuizen is Speedy Service de plek waar u terecht kan.

  • Particuliere verhuizing
  • Zakelijke verhuizing
  • In- en uitpakken
  • (De)monteren
  • Ontruimen