Bent u op zoek naar extra ruimte om uw motor op te slaan vanwege bijvoorbeeld de beperkte garageruimte of omdat u graag een waardevolle bezitting zoals een motor wil beschermen?  Bij MeneerOpslag.nl bieden wij een motoropslag aan dit is een ideale match voor u wanneer u dat beetje extra ruimte nodig heeft. Wij zorgen er ook meteen voor dat u een goed gevoel heeft bij de locatie waar u uw motor achterlaat. Wij zullen u namelijk ook meteen ontvangen bij een bezoek met koffie en thee. Waarbij wij gezamenlijk naar de motor opslag mogelijkheden kunnen kijken en wat nu voor u het beste matcht.

Huur vandaag nog een motor opslag!

Bij meneeropslag.nl nemen we de veiligheid van uw motoren serieus. Wij zorgen daarom ook voor een optimaal beveiligde en beschermde motor opslaglocatie. Wij hebben altijd camerabewaking en hebben ook een hek wat enkel door geregistreerde gebruikers kan worden open gebeld. Of u nu één motor of een verzameling voertuigen heeft, wij hebben veelzijdige opslagmogelijkheden die passen bij uw vereisten voor een motoropslag.

BOeK Mijn MOTOR OPSLAG

Om een Motor opslag te huren volg de volgende stappen:

 • 1. VERSTREKKEN VAN UW GEGEVENS

  Of u nu een persoonlijke of zakelijke opslag nodig heeft. We hebben uw gegevens nodig voor het reserveren van een motor opslag. Wat hebben wij nodig van u? We hebben uw naam, email adres en een telefoon nummer nodig voor het reserveren van een motor opslag bij ons.

 • 2. SELECTEER DE GROOTTE VAN DE Motor Opslag

  We beschikken over verschillende motor opslag opties. Ze variëren van 2×2 meter tot 6×2 meter. Tevens hebben wij garagebox opties met de afmetingen 4×3 meter en 4×4 meter. Het hangt er volledig van af wat u nodig heeft.

 • 3. HET SELECTEREN VAN DE START DATUM

  Wanneer u weet hoe lang u een motor opslag nodig heeft kunt u de gewenste startdatum selecteren.

 • 4. SELECTEER DE DUUR

  Of u nu langdurig of maar kort gebruik wilt maken van een van onze motor opslag opties, u kunt het hier selecteren.

 • 5. VERZEND UW RESERVERING

  Nu u alle stappen heeft doorlopen kunt u de reservering van uw eigen motor opslag definitief maken. Verzend de reservering en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op om de huurovereenkomst in orde te maken. Zo kunt u snel beschikken over uw nieuwe motor opslag.

Motor opslag mogelijkheden

Een opslag voor uw motor die past bij uw behoeftes

Garagebox huren Zakelijke Opslag

Een opslag voor uw motor zoeken kan nog wel eens lastig zijn. Het vinden van de juiste maten en afmetingen en de locatie zijn belangrijke punten hierbij. Juist om deze reden hebben wij een groot aantal mogelijkheden voor u om uw motor op te slaan. Wij bieden verschillende afmetingen en maten aan. Voorbeelden van afmetingen en maten die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld: een opslag van 9m3, 13m3, 18m3, 27m3, en 35m3. Deze opslagmogelijkheden kunt u vinden bij het kopje opslagruimtes.

Heeft u interesse in de huur van een opslagruimte en wilt u alle mogelijkheden weten of twijfelt u, neem dan contact met ons op! Bel 010-321 66 01 of bereik ons op de mail via: info@meneeropslag.nl of vul ons contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk met u in contact proberen te komen.

BEZOEK ONS

onze Blogs

Wat zijn de voordelen van een motor opslag?

Weet u het toch nog niet zeker of u voor meneeropslag moet kiezen? Wij overtuigen u natuurlijk maar al te graag. Er zijn namelijk meerdere voordelen die u zal hebben wanneer u voor een opslag van meneeropslag kiest. Voordelen die u krijgt bij het huren van een opslag bij meneeropslag zijn bijvoorbeeld:

Zakelijke Opslag Garagebox huren persoonlijke opslag
 • 24/7 cameratoezicht en alleen geautoriseerde toegang.
 • De voordeligste prijzen bij meneeropslag.
 • Overdekt opslaan van uw spullen.
 • Opslag op eigen terrein dus extra alertheid en veiligheid daardoor van uw spullen.

En zo zijn er nog meer redenen om voor een opslag te kiezen van meneeropslag. Wij nodigen u ook uit om eens een bezoekafspraak bij ons te maken. U kunt dan een datum prikken wanneer u graag langs zou willen komen en dan zorgen wij dat wij klaar zullen staan met koffie en thee.

Betaalbare prijzen voor het opslaan van uw motor

Met MeneerOpslag.nl kiest u voor kwaliteit zonder dat dit ten koste gaat van de betaalbaarheid van een opslag voor uw motor. Het is voor ons belangrijk dat iedereen die een motor wil opslaan dit kan opslaan bij ons. Wij streven altijd de laagste prijzen na. Terwijl wij niet inkorten op onze kwaliteitsvoorzieningen en service. Zodat u ons uw waardevolle voertuigen kunt toevertrouwen. Onze opslagfaciliteiten zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidsmaatregelen, zodat uw goederen dag en nacht beschermd zijn.

CONTACTEER ONS!
Garagebox huren Zakelijke Opslag

Heeft u interesse in de huur van een Persoonlijke opslag en wilt u alle mogelijkheden weten of twijfelt u, neem dan contact met ons op! Bel 010-321 66 01 of bereik ons op de mail via:info@meneeropslag.nl of vul ons contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk met u in contact proberen te komen.

Wilt u meer informatie neem dan vooral contact met ons op!

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn beschikbaar om u te antwoorden per telefoon, e-mail of chat. Het is ook mogelijk om een contactformulier achter te laten. Wij doen ons uiterste best om u snel mogelijk te kunnen helpen.t

Stuur bericht