U herkent het vast wel. ruimte te kort. Zoveel spullen die je niet weg wilt doen. Waarbij je toch denkt het past niet helemaal. Wij begrijpen deze problemen. Daarom bieden wij oplossingen aan voor deze problemen die toch vele mensen ervaren. Wij hebben vele soorten opslag die wij aanbieden. Zodat de alle verschillende behoeften die er kunnen zijn bij het zoeken naar een opslag. Hierin hebben wij het over meubel opslag. Voor meubel opslag hebben wij mogelijkheden waarbij uw meubels veilig en ruim opgeslagen kunnen worden. Wij hebben deze opslagruimtes zitten op onze locatie in Bergschenhoek. Wij liggen aan de Warmoeziersweg 22. Dit ligt in de buurt bij steden als Rotterdam en Den haag het is ook niet ver weg van Delft.

U kan vandaag nog een meubel opslag huren!

Het is veel voorkomend bij verhuizen dat u er ineens achterkomt dat er ruimte gemaakt moet worden en alle nieuwe meubels nog even aan de kant moeten worden gezet. Een meubel opslag is hierbij dan een handige oplossing voor u. Deze meubel opslag kan u snel een eenvoudig bij ons reserveren. Als u op de knop reserveren klikt kan u meteen een meubel opslag naar keuze reserveren. Wilt u toch nog een betere indruk hebben van de opslag mogelijkheden en deze fysiek komen bekijken? Dat kan natuurlijk. Wanneer u naar bezoek ons gaat kan u snel en eenvoudig een datum kiezen. Waarbij u op die dag een bezoek aan onze locatie in Bergschenhoek aan de Warmoeziersweg 22 kunt brengen. We zullen die dag voor u klaar staan om u te ontvangen!

BOeK Mijn MEUBEL OPSLAG

Om een meubel opslag bij meneer opslag te huren kunt u de stappen volgen zoals hieronder:

 • 1. VERSTREKKEN VAN UW GEGEVENS

  Of u nu een persoonlijke of zakelijke opslag nodig heeft. We hebben uw gegevens nodig voor het reserveren van een meubel opslag. Wat hebben wij nodig van u? We hebben uw naam, email adres en een telefoon nummer nodig voor het reserveren van een meubel opslag bij ons.

 • 2. SELECTEER DE GROOTTE VAN DE meubel opslag

  We beschikken over verschillende meubel opslag. Ze variëren van 2×2 meter tot 6×2 meter. Tevens hebben wij garagebox opties met de afmetingen 4×3 meter en 4×4 meter. Het hangt er volledig van af wat u nodig heeft.

 • 3. HET SELECTEREN VAN DE START DATUM

  Wanneer u weet hoe lang u een meubel opslag nodig heeft kunt u de gewenste startdatum selecteren.

 • 4. SELECTEER DE DUUR

  Of u nu langdurig of maar kort gebruik wilt maken van een van onze meubel opslag opties, u kunt het hier selecteren.

 • 5. VERZEND UW RESERVERING

  Nu u alle stappen heeft doorlopen kunt u de reservering van uw eigen meubel opslag definitief maken. Verzend de reservering en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op om de huurovereenkomst in orde te maken. Zo kunt u snel beschikken over uw nieuwe meubel opslag.

Voorbeelden van Meubel Opslag

Verschillende redenen voor een keuze voor meubel opslag

Er zijn verschillende redenen voor een behoefte aan meubel opslag. Zo kunnen er verandering ontstaan in de gezin of familie situatie. Zo kan het helaas voorkomen dat u gaat scheiden. Zo kan het voorkomen dat u eventueel een gezinsuitbreiding krijgt. U kan hierdoor ruimte te kort komen. Terwijl u de spullen juist wel wilt opslaan en niet wil weggooien. Wat logisch is vele mensen vinden het lastig om afstand te doen van vele spullen in huis. Dan biedt een meubel opslag juist de oplossing.

Bij het huren van een meubel opslag bij meneeropslag zorgen wij er voor dat u gerust een keuze kan maken. Wij bieden u vele keuze mogelijkheden. Wij bieden u ook altijd de mogelijkheid om alles fysiek te bekijken bij bezoek ons waardoor u beter de grootte en uw behoefte aan opslag kan inschatten. Zo kan u veel bewuster een keuze maken en kunnen wij u beter ondersteunen in deze keuze. Dus wilt u graag een keer langs komen kies dan een datum en wij zullen die dag paraat staan om u te ondersteunen in uw keuze.

Garagebox huren Zakelijke Opslag

Heeft u interesse in de huur van een opslagruimte en wilt u alle mogelijkheden weten of twijfelt u, neem dan contact met ons op! Bel 010-321 66 01 of bereik ons op de mail via: info@meneeropslag.nl of vul ons contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk met u in contact proberen te komen.

BEZOEK ONS

onze Blogs

Meubel opslag, opslaan zonder zorgen

Chaos, onrust dit kan allemaal gebeuren en iedereen overkomen. Dat is niet zo vreemd. Maar wanneer je overal spullen hebt liggen en het ongeorganiseerd oogt in je omgeving dan helpt dat je gemoedsrust niet. Daarom is het ook een mogelijkheid om van een meubel opslag gebruik te maken. De meubel opslag zorgt voor een extra ruimte voor uw spullen die eventueel in de weg liggen. Wanneer u hier een extra ruimte voor krijgt dan kan u de ruimte thuis was beter organiseren. Zo kunt u alle overbodige spullen die u toch niet wil weggooien ergens veilig opslaan. Zo kan u weer wat meer rust in uw omgeving creëren. Wij ontzorgen u verder door persoonlijke service te bieden op locatie. Ook zorgen wij dat uw spullen veilig zijn. Wij hebben alleen geautoriseerde toegang. Dus mensen die niet bij de opslag horen te komen komen er ook niet bij in de buurt. Verder is de locatie voorzien van voldoende camerabewaking.

CONTACTEER ONS!
Garagebox huren Zakelijke Opslag
Zakelijke Opslag Garagebox huren persoonlijke opslag

Waarom een Meubelopslag bij ons?

Wanneer u erachter bent gekomen dat u een meubel opslag nodig heeft. Dan is het nog de vraag waar u de meubel opslag wilt huren? Waarom zou u de opslag bij ons huren? Wij hebben vele voordelen die wij aanbieden wanneer u een meubel opslag bij ons zou willen huren. Een paar van die voordelen zijn:

 • 24/7 bewaking de locatie wordt altijd gemonitord uw spullen zullen nooit onbeheerd achter gelaten worden.
 • Wij hebben overdekte opslag mogelijkheden. Daardoor kan u altijd ongeacht het weer bij ons de spullen in en uitladen.
 • Wij bieden persoonlijke service. Nu zeggen meerdere bedrijven dit dus daarom zou ik gewoon een langs gaan bij ons. Zie bezoek ons.

Heeft u interesse in de huur van een Persoonlijke opslag en wilt u alle mogelijkheden weten of twijfelt u, neem dan contact met ons op! Bel 010-321 66 01 of bereik ons op de mail via:info@meneeropslag.nl of vul ons contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk met u in contact proberen te komen.

Meer weten? Neem dan snel contact met ons op!

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn beschikbaar om u te antwoorden per telefoon, e-mail of chat. Het is ook mogelijk om een contactformulier achter te laten. Wij doen ons uiterste best om u snel mogelijk te kunnen helpen.t

Stuur bericht