Of u nu een verbouwing gaat doen waardoor uw opslagruimte verandert of u verhuist naar een kleinere woonruimte waardoor u ruimte te kort komt. Dan is een inboedel opslag van meneer opslag de oplossing. Een inboedel opslag biedt een praktische en betrouwbare oplossing om uw spullen veilig te houden. Onze opslag in Bergschenhoek maakt gebruik van beveiligde toegangssystemen en uitgebreid cameratoezicht om alle opslagruimtes 24 uur per dag te bewaken. Deze maatregelen zijn getroffen om ongeoorloofde toegang te voorkomen, waardoor u de zekerheid krijgt dat alleen u of degenen aan wie toegang is verleend, in de opslag kunnen komen. Anderen zullen nooit bij de opslagruimtes bij ons kunnen komen.

Boek vandaag nog een inboedel opslag!

Om het dringende probleem van het niet hebben van genoeg ruimte op te lossen kan u eenvoudig en snel een inboedel opslag bij ons huren. Weet u nog niet exact welke opslag past bij u? Dat is geen probleem een opslagruimte huren bij ons is voor iedereen! Wij hebben verschillende vormen en maten in opslagruimte. Om deze vormen en maten te bekijken kan u terecht bij de pagina opslagruimtes. Hier hebben wij ook een opslag calculator waarbij u kan berekenen en bekijken wat nu de ideale maat en afmetingen zijn voor uw opslagbehoeftes.

boek mijn INBOEDEL OPSLAG

Om een inboedel opslag te huren bij ons volgt u de volgende stappen:

 • 1. VERSTREKKEN VAN UW GEGEVENS

  Of u nu een persoonlijke of zakelijke opslag nodig heeft. We hebben uw gegevens nodig voor het reserveren van een inboedel opslag. Wat hebben wij nodig van u? We hebben uw naam, email adres en een telefoon nummer nodig voor het reserveren van een inboedel opslag bij ons.

 • 2. SELECTEER DE GROOTTE VAN DE GARAGEBOX

  We beschikken over verschillende inboedel opslag. Ze variëren van 2×2 meter tot 6×2 meter. Tevens hebben wij garagebox opties met de afmetingen 4×3 meter en 4×4 meter. Het hangt er volledig van af wat u nodig heeft.

 • 3. HET SELECTEREN VAN DE START DATUM

  Wanneer u weet hoe lang u een inboedel opslag nodig heeft kunt u de gewenste startdatum selecteren.

 • 4. SELECTEER DE DUUR

  Of u nu langdurig of maar kort gebruik wilt maken van een van onze inboedel opslag u kunt het hier selecteren.

 • 5. VERZEND UW RESERVERING

  Nu u alle stappen heeft doorlopen kunt u de reservering van uw eigen inboedel opslag definitief maken. Verzend de reservering en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op om de huurovereenkomst in orde te maken. Zo kunt u snel beschikken over uw nieuwe inboedel opslag.

Voorbeelden van onze inboedel opslag mogelijkheden

Een inboedel opslag bij u in de buurt

Wanneer u opzoek bent een opslag snappen wij dat u graag deze in de buurt van uw thuis zou willen. Daarom hebben wij voor uw gebruiksgemak een pagina gewijd aan alle locaties die in de buurt van onze opslaglocatie ligt. Zodat u weet wat er in de buurt ligt bij onze opslag. Dit zijn ook locaties waar de meeste klanten van ons vandaan komen. De locaties die dicht bij ons gelegen zijn betreffen namelijk: Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Pijnacker, Delft, Den Haag, Rotterdam, Zoetermeer en Lansingerland.

Wij hebben wel plannen om uit te breiden naar meerdere locaties. Echter zijn dit tot op heden de locaties die het dichtst bij onze opslag in Bergschenhoek zijn gelegen. Zo weet u welke plaatsen dicht bij onze opslag liggen.

Heeft u interesse in de huur van een opslagruimte en wilt u alle mogelijkheden weten of twijfelt u, neem dan contact met ons op! Bel 010-321 66 01 of bereik ons op de mail via: info@meneeropslag.nl of vul ons contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk met u in contact proberen te komen.

BEZOEK ONS
Garagebox huren Zakelijke Opslag

Onze Blogs

Een inboedel opslag die focust op uw gemoedsrust

Bij onze inboedelopslag service staat uw vertrouwen voorop. Ons team van professionals en onze opslagruimtes zijn ontworpen om een ​​gevoel van veiligheid en vertrouwen te creëren. Wij zorgen ervoor dat alleen mensen die bevoegd zijn bij de opslaglocatie kunnen komen. Zo komen zij niet zomaar bij de opslag van onze klanten.  Wij hebben ook een hek wat enkel open gebeld kan worden door geregistreerde nummers. Wij hebben uiteraard ook camera beveiliging op die manier handhaven wij een hoog niveau betreft bewaking wat belangrijk is voor de opslag. Ook handhaven wij zo een hoog niveau van veiligheid voor de inboedel opslag.

Zakelijke Opslag Garagebox huren persoonlijke opslag

Waarom een inboedel opslag huren bij meneeropslag?

Nu vraagt u zich af waarom nu u nu bij meneeropslag een inboedelopslag zou moeten huren. Logisch daarom voorzien wij u van alle voordelen van meneer opslag.

 • 24/7 cameratoezicht en alleen geautoriseerde toegang.
 • De voordeligste prijzen bij meneeropslag.
 • Overdekt opslaan van uw spullen.
 • Opslag op eigen terrein dus extra alertheid en veiligheid daardoor van uw spullen.

En zo zijn er nog meer redenen om voor een opslag te kiezen van meneeropslag.

TOEGANGSCONTROLES VOOR UW GOEDEREN

We nemen toegangscontroles serieus om te garanderen dat alleen bevoegde personen de Persoonlijke opslag units kunnen betreden. Onze faciliteit maakt gebruik van beveiligde toegangssystemen en heeft een grote camerabewaking om alle units 24/7 te bewaken. Deze controles voorkomen onbevoegde toegang en u kunt er zeker van zijn dat alleen u, of degenen aan wie u toegang verleent, uw opgeslagen items kunnen bereiken.

CONTACTEER ONS!
Garagebox huren Zakelijke Opslag

Heeft u interesse in de huur van een Persoonlijke opslag en wilt u alle mogelijkheden weten of twijfelt u, neem dan contact met ons op! Bel 010-321 66 01 of bereik ons op de mail via:info@meneeropslag.nl of vul ons contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk met u in contact proberen te komen.

Wilt u meer weten over een inboedel opslag neem dan contact met ons op!

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn beschikbaar om u te antwoorden per telefoon, e-mail of chat. Het is ook mogelijk om een contactformulier achter te laten. Wij doen ons uiterste best om u snel mogelijk te kunnen helpen.t

Stuur bericht