De Opslag Oplossing Passend Bij Uw Behoeften

Kunt u extra ruimte gebruiken of liggen de spullen in de weg? Dan is een Persoonlijke Opslag van MeneerOpslag.nl de ideale oplossing. Meneeropslag.nl is namelijk de plek waar u een op uw behoefte afgestelde opslagruimte kunt huren. Bij meneeropslag.nl bieden we een breed scala aan flexibele huur opslagmogelijkheden voor al uw wensen.

Bij meneeropslag.nl kunt u natuurlijk niet alleen hiervoor bij ons terecht. Maar bij ons kan je ook terecht voor uw inboedelopslag en nog veel meer. Ons team van experts begrijpt het belang van toegankelijke oplossingen voor persoonlijke opslag die zijn toegesneden op uw wensen.

De opslagruimtes zijn afgesteld op al uw behoeftes:

 • Zoals de behoefte aan extra ruimte door een hobby
 • Behoefte aan extra ruimte vanwege een verhuizing
 • Een garagebox huren vanwege de aankoop van een camper, auto of u kunt de opslag ook gebruiken als motor stalling.
 • Luggage opslag oftewel bagage opslag. Wij zijn ook dichtbij gelegen aan de luchthaven Rotterdam.

Heeft u interesse in de huur van een Persoonlijke opslag en wilt u alle mogelijkheden weten of twijfelt u, neem dan contact met ons op! Bel 010-321 66 01 of bereik ons op de mail via:info@meneeropslag.nl of vul ons contactformulier in en we zullen zo snel mogelijk met u in contact proberen te komen.

Ervaar de opslagoplossingen van Meneer Osplag

Kom onze veilige en handige opslagopties bekijken.

Beschikbare Opslag Huur Mogelijkheden

Kenmerken Van Onze Persoonlijke Opslag Ruimtes

Het huren van een opslag locatie is bij meneer opslag zo geregeld we hebben de passende oplossing bij uw probleem. De persoonlijke huur opslag ruimtes kunnen in de bovenstaande verschillende maten worden geleverd, afgestemd op uw wensen. Of u nu gaat verhuizen, of belangrijke verzamelingen wilt bewaren,  het huren van een opslag ruimte bij meneeropslag biedt de oplossing voor u aan. MeneerOpslag.nl geeft prioriteit aan uw opslagbehoeften en zorgt voor een veilige ervaring voor u. Zodat u met een gerust hart de spullen in de opslagruimte kunt opslaan.

Bij ons kunt u er zeker van zijn dat uw persoonlijke goederen beschermd zijn tegen ongeoorloofde toegang bij de opslagruimtes en mogelijke schade. Onze inzet m.b.t. veiligheid en flexibiliteit betekent dat u een huur opslagruimte vindt die perfect aansluit bij uw wensen. Wij hebben een breed assortiment aan huur opslagruimtes, zodat u de beste huur opslagruimte kunt kiezen die overeenkomt met uw wensen en behoeften, zodat u nooit teveel zal betalen. Onze mogelijkheden voor huur opslagruimtes zijn breed en divers waardoor het gegarandeerd aansluit bij uw wensen.

BEZOEK ONS

We hebben verschillende oplossingen voor wat je nodig hebt, hier is een lijst met enkele functies die onze units voor persoonlijke opslag hebben.

 • VERSCHILLENDE AFMETINGEN

  Kies uit verschillende persoonlijke opslag ruimtes, van compacte opslagruimtes voor persoonlijke spullen tot ruime persoonlijke opslagruimtes voor uw scooter bijvoorbeeld.

 • 24/7 BEVEILIGING

  Uw bezittingen zijn veilig bij ons. Onze faciliteit beschikt over geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals 24/7 bewaking, en een hek met geautoriseerde toegang voor elk van onze persoonlijke opslag ruimtes.

 • OVERDEKTE TOEGANG TOT UW OPGESLAGEN SPULLEN

  U kunt altijd overdekt bij uw opgeslagen spullen. U kunt de auto bij ons in de kas parkeren waardoor u altijd overdekt de spullen kan brengen en ophalen.

 • Voordelige prijzen

  Profiteer van voordelige persoonlijke opslag ruimtes bij meneeropslag.nl. Waarbij er ook geen concessies gedaan zijn aan de kwaliteit. Wij hebben onze tarieven ook afgesteld op alle budgetten.

Ruime keuze aan persoonlijke opslag ruimtes

Niet iedereen heeft dezelfde opslagbehoeftes. Dit is logisch. Vandaar dat wij een ruim assortiment hebben opgesteld maar variërende maten en afmetingen in persoonlijke opslag ruimtes. Deze persoonlijke opslag ruimtes verschillen van 4m2 tot 16m2. Zo is er altijd een persoonlijke opslag ruimte voor u.

Zakelijke Opslag Garagebox huren persoonlijke opslag

Persoonlijke opslag ruimtes die altijd beveiligd zijn

Bij het huren van een persoonlijke opslag ruimte is het van belang dat deze goed voorzien is van beveiligingsmaatregelen. Daarom hebben wij daar ook goed opgelet. Wij hanteren voor de veiligheid van uw spullen ondere andere de volgende maatregelen:
– Wij hebben 24/7 camera bewaking.
– Wij hebben personeel die rondloopt op de locatie die onbekende mensen die geen motief hebben aanspreken. Zo zijn er nooit ongewenste mensen in de buurt van uw persoonlijke opslag.
– Een hek die enkel opengebeld kan worden door mensen waarvan het telefoonnummer geregistreerd is.

BEZOEK ONS

Persoonlijke opslag altijd in de buurt!

Als u een persoonlijke opslag huurt dan zal u dat altijd in de buurt willen doen. Zo dichtbij mogelijk maakt het ophalen en brengen van spullen toch iets makkelijker. Wij hebben dat ook in gedachte meegenomen bij het kiezen van de locatie. Daarom zijn wij gevestigd in Bergschenhoek aan de warmoeziersweg 22. Wij zitten dichtbij randsteden als Den Haag en Rotterdam. Op die manier zijn wij voor veel mensen in de buurt. Wij zullen later ook over vestigingen op andere locaties nadenken. Zo kunnen wij later een voordelige persoonlijke opslag aan kunnen bieden voor nog meer mensen. Zo kunnen er nog meer mensen over een persoonlijke opslag beschikken.

CONTACTEER ONS!
Garagebox huren Zakelijke Opslag

Zou u graag meer info willen verkrijgen? Contacteer ons dan snel!

Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn beschikbaar om u te antwoorden per telefoon, e-mail of chat. Het is ook mogelijk om een contactformulier achter te laten. Wij doen ons uiterste best om u snel mogelijk te kunnen helpen.t

Stuur bericht