Opslag 12m2 (4×3 m)

€135,- excl per maand(€163,35,- incl)
Ruime parkeergelegenheid
24/7 camera beveiliging
Afmetingen: 4285x2952x2240mm (LxBxH)
Bij 6 maanden huren eenmalig 1 maand gratis!
Bij 1 jaar vooruit betalen ook 1 maand gratis!

Promotievoorwaarden
Bezoek Ons
Reserveer nu

Categorie:

Beschrijving

De oplossing voor uw opslag problemen.

Wij van meneeropslag.nl bieden u opslag aan. Deze opslag geeft u veel mogelijkheden. U kan er namelijk enorm veel mee opslaan. Ook geeft dit enorme verlichting thuis. U heeft minder ruimte nodig voor spullen die dan toch in de weg liggen. Daarom is dit een ideale oplossing voor u. Vooral wanneer u zichzelf in deze problemen herkent.

U heeft een gemakkelijke toegang tot uw opslag. Met onze opslagopties geniet u van de vrijheid om uw items op te halen of op te slaan wanneer dat het beste voor u uitkomt. Dit is mogelijk dankzij het beveiligingssysteem wat wij gebruiken. Dat enkel geautoriseerde personen toegang verleent. Of u nu extra ruimte nodig heeft voor uw bedrijfsvoorraad, een verhuizing plant of simpelweg wat spullen veilig wilt bewaren, meneeropslag.nl biedt een uitgebreid scala aan flexibele opslagmogelijkheden om aan uw behoeften te voldoen. Ons toegewijde team staat altijd klaar om de juiste oplossing voor u te vinden.

Als u overweegt om opslagruimte te huren maar nog niet volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden of twijfels heeft, aarzel dan niet om Contact met ons op te nemen! U kunt ons bereiken via 0653980398, een e-mail sturen naar info@meneeropslag.nl of ons contactformulier invullen, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

WAAROM UW KEUZE OP EEN 4 BIJ 3 METER opslag ZOU VALLEN?

Wat u hier ziet is een 12m2 storage. Echter is deze storage zeker een stuk anders dan de andere 12m2 opslag. Deze 12m2 storage is namelijk veel breder dan de andere 12m2 opslagruimte die u wellicht eerder op onze product pagina heeft gezien. De andere 12m2 opslagruimte is namelijk 6 meter diep en 2 meter breed. Terwijl deze opslag 4 meter bij 3 meter is. Deze storage is ook geschikt voor de mensen die een grotere opslagbehoefte hebben. De 12m2 opslagruimte is namelijk een groter formaat wat we aanbieden. U kan hierin van alles kwijt. Dus het is vooral een geschikte oplossing voor mensen die op zoek zijn naar opslag die voor vele objecten en spullen tegelijk gebruikt kan worden.

Verbeterde beveiliging voor uw opslagruimte

Veiligheid van uw spullen is een enorm belangrijk aspect van het opslaan van uw spullen in een opslag bij meneeropslag.nl. Wij nemen dit uiterst serieus. Daarom hebben we uitgebreide beveiligingsmaatregelen genomen om uw opslagruimte te beschermen. Onze opslagopties zijn uitgerust met geavanceerde beveiligingsfuncties, waaronder bewakingssystemen, toezicht en strikte toegangscontroles die enkel geautoriseerde personen toegang verlenen. U kunt erop vertrouwen dat uw items veilig zijn tegen ongeoorloofde toegang en mogelijke schade. Onze toewijding aan veiligheid en flexibiliteit betekent dat u een opslagruimte zult vinden die perfect aansluit bij uw behoeften, zonder onnodige kosten, ongeacht wat u wilt opslaan.

Neem contact met ons op!

Of u nu een verhuizing plant, extra ruimte nodig heeft voor uw bedrijfsvoorraad of belangrijke items wilt bewaren, opslag is de perfecte oplossing voor al deze situaties. MeneerOpslag.nl stelt uw opslagbehoeften voorop en zorgt voor een veilige ervaring voor u en uw bezittingen.

Als u geïnteresseerd bent in het huren van opslagruimte, maar nog niet volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden of twijfels heeft, aarzel dan niet om Contact met ons op te nemen! U kunt ons bereiken via 0653980398, een e-mail sturen naar info@meneeropslag.nl of ons contactformulier invullen, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Extra informatie

Maat

4x4m

Contract

Flexibel

Gebied

Schoon en vorstvrij

Toegang

Eigen slot

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Opslag 12m2 (4×3 m)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Plaats reactie