Garagebox huren Zakelijke Opslag
 • 1. Verstrekken van uw gegevens

  Nadat u een keuze heeft kunnen maken voor een opslagruimte die het best bij u past. Kunt u uw gegevens invoeren bij reserveren. Hierin staat alle informatie die wij van u nodig hebben. De gegevens die wij van u nodig hebben voor het reserveren van een opslagruimte. Zijn: Naam, Bedrijfsnaam, Telefoonnummer, Email adres, Woonadres, Plaats en Postcode, Legitimatienummer, Datum wanneer u start met het huren van een opslagruimte, Datum wanneer u wilt stoppen met het huren van een opslagruimte. Daarna hebben we nog de grootte van de opslag die u wilt huren nodig. Daarover vertellen we meer bij stap 2.

 • 2. Selecteer de grootte van de opslag

  We beschikken over verschillende opslagruimtes. Ze variëren van 2×2 meter tot 6×2 meter. Tevens hebben wij opslagruimtes met de afmetingen 4×3 meter en 4×4 meter. Het hangt er volledig van af wat u nodig heeft. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken voor een soort opslagruimte dan kan u invullen bij het reserveren formulier.

 • 3. Bevestiging van reserveren in de mail

  Nadat u het reserveringsformulier heeft ingevuld dan zal u een bevestiging in de mail ontvangen omtrent het reserveren van een opslagruimte. Hierin kunt u alle informatie nog eens nalopen of het klopt.

 • 4. Uw spullen opslaan

  Nadat u ook de reservering in de mail heeft mogen ontvangen dan kan u op de startdatum die u geselecteerd heeft. Langskomen op de locatie. Wij zitten op de warmoeziersweg 20, 2661 EH Bergschenhoek. Als u op die datum langs komt.  Dan kan u de auto op een van de vele plekken parkeren en zal iemand op het terrein u wel aanspreken. Anders moet bij de eerste container Dan zullen wij met u meelopen en u de opslagruimte laten zien. Waarna wij de betaling met u in orde zullen maken. Dit gaat over de aangegeven periode en dient contant afgerekend te worden. Daarna zullen wij  u de sleutels overhandigen.  Het enige wat u dan nog hoeft te doen is het opslaan van uw spullen.

Waterdicht beveiligde opslagruimte huren

Wij zijn enorm strikt op de toegang tot de opslagruimtes. Alleen op deze manier kunnen wij garanderen dat alleen geautoriseerde personen de opslagruimtes kunnen betreden. Onze faciliteit maakt gebruik van een beveiligd hek wat alleen open gebeld kan worden door geregistreerde telefoonnummers. Ook beschikt onze opslaglocatie over een camerasysteem om alle opslagruimtes 24/7 te bewaken. Bij onze goed beveiligde opslaglocatie kan u terecht voor allerlei soorten opslagbehoeftes.

De persoonlijke opslagbehoeftes waarin wij klanten voorzien buiten opslagruimte huren om:
Meubel opslag
Inboedel opslag
Motor opslag
Tijdelijke inboedel opslag
Scooter overdekt
Garagebox huren

De zakelijke opslagbehoeftes waarin wij klanten voorzien buiten opslagruimte huren om:
Voorraad opslag
Garagebox huren
Goederen opslag
Voorraad opslag
Archief opslag
Opslag
Webshop opslag

Heeft u nog vragen of heeft u interesse bel ons op: 0653980398 of stuur ons een mail naar info@meneeropslag.nl. U kan tevens ons contactformulier invullen of bezoek onze locatie!